Välkommen som medlem

Du som vill bli medlem

Gå till Schizofreniförbundets webbsida: http://www.schizofreniforbundet.se/bli_medlem
Fyll i det formulär som finns där, ange vilket län du bor i och vilken lokalförening du vill bli medlem i (t ex IFS Centrala Stockholm). Medlemsavgiften betalar du med fakturan som skickas hem till dig. Gör inga betalningar till oss.

IFS är en landsomfattande organisation och representerar en rörelse med närmare 4000 medlemmar i olika föreningar och grupper. Ju fler medlemmar vi blir, desto starkare kan vi hävda de rättigheter som personer med psykisk funktionsnedsättning har!

Medlemskap kostar 150:-/år och för ytterligare familjemedlem kostar det 100:-/år och för brukare / själverfarna kostar det 100:-/år.

Verksamheten Steg för Steg

Telefon 08-653 10 04
E-post info@stegforsteg.nu
Adress
St Eriksgatan 33, 113 39 Stockholm

Fler artiklar

Besök av författare Helena Westerberg

Besök av författare Helena Westerberg

Presentation av boken Vakengångare Söndagen 19 november 2023 hade IFS/CS, med Steg för Steg, besök av Helena Westerberg, själverfaren med schizofrenidiagnos, och samtidigt hjärnforskare. Helena är aktuell med sin bok ”Vakengångare”, som ger läsaren en inblick såväl i...

Prospect studiecirkel för ”vuxna barn” 2024

Prospect studiecirkel för ”vuxna barn” 2024

Med siktet framåt Inbjudan till studiecirkel för ”vuxna barn” till personer med schizofreni eller liknande psykoser. En ny del ”PROSPECT Vuxna Barn” har tagits fram och detta är en pilot-cirkel.     Studiecirkeln träffas runt olika teman såsom stress, sorg, skam...

Prospect Familj och Vänner 2023

Prospect Familj och Vänner 2023

Inbjudan Välkommen till studiecirkel för Familj och Vänner till personer med schizofreni eller liknande psykoser. Studiecirkeln träffas runt olika teman såsom vad har vi lärt oss av psykisk sjukdom, inse påfrestningar, sorg och förlust, slutsatser och framåtblick. Du...

Följ oss på sociala medier!

Vi finns på Facebook och delar med oss av kurser och evenemang, kunskap och råd!