Välkommen som medlem

Du som vill bli medlem

Gå till Schizofreniförbundets webbsida: http://www.schizofreniforbundet.se/bli_medlem
Fyll i det formulär som finns där, ange vilket län du bor i och vilken lokalförening du vill bli medlem i (t ex IFS Centrala Stockholm). Medlemsavgiften betalar du med fakturan som skickas hem till dig. Gör inga betalningar till oss.

IFS är en landsomfattande organisation och representerar en rörelse med närmare 4000 medlemmar i olika föreningar och grupper. Ju fler medlemmar vi blir, desto starkare kan vi hävda de rättigheter som personer med psykisk funktionsnedsättning har!

Medlemskap kostar 150:-/år och för ytterligare familjemedlem kostar det 100:-/år och för brukare / själverfarna kostar det 100:-/år.

Verksamheten Steg för Steg

Telefon 08-653 10 04
E-post info@stegforsteg.nu
Adress
St Eriksgatan 33, 113 39 Stockholm

Fler artiklar

IFS/CS Inbjuder till filmvisning

IFS/CS Inbjuder till filmvisning

IFS/CS Bjuder på filmvisning vid två tillfällen under våren! Den 17 april visas A beautiful mind och den 15 maj Flickan mamman och demonerna. För detaljerad information klicka på respektive film nedan: Filmvisning A beautiful mind Filmvisning Flickan mamman och...

Röster om Prospectcirkeln Familj & Vänner hösten 2023

Röster om Prospectcirkeln Familj & Vänner hösten 2023

Hösten 2023 genomförde vi i IFS:s lokaler på Kungsholmen en studiecirkel med sju deltagande anhöriga föräldrar och två cirkelledare, alla med egna erfarenheter av barn med psykisk ohälsa, schizofreni/psykosproblematik i olika faser. Vid sex träffar om 3-4 timmar gick...

Besök av författare Helena Westerberg

Besök av författare Helena Westerberg

Presentation av boken Vakengångare Söndagen 19 november 2023 hade IFS/CS, med Steg för Steg, besök av Helena Westerberg, själverfaren med schizofrenidiagnos, och samtidigt hjärnforskare. Helena är aktuell med sin bok ”Vakengångare”, som ger läsaren en inblick såväl i...

Följ oss på sociala medier!

Vi finns på Facebook och delar med oss av kurser och evenemang, kunskap och råd!