Steg för Steg

Kursschema vårterminen 2023

Klicka på denna länk…

Du som har en psykisk funktionsnedsättning har möjlighet att delta i Steg För Stegs utbildningar. En stor del av verksamheten bedrivs  i form av studiecirklar i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan Stockholm. Undervisningen bedrivs individuellt eller i små grupper med långsam studietakt.

Läs mer

Vi har ett antal studiecirklar varje vecka såsom data, hälsa, målning (Vedic Art), språk, stickning, svenska för invandrare och studieförberedande undervisning (se kursschema för sommarterminen ovan). Utöver detta erbjuder vi enskild undervisning och undervisning på t ex boendet eller hemma, allt efter önskemål. Så föreslå gärna ett ämne för studier!

Minimera

BISTÅNDSBEDÖMNING

Vi vill att alla tar kontakt med biståndshandläggare eftersom vi måste ta ut en avgift från stadsdelarna/ kommunerna när du deltar i våra studiecirklar. Du berättar om dina önskemål om vad du vill göra på Steg för Steg. När du sedan får besked både positivt eller negativt meddela oss, så kan vi diskutera vidare hur vi kan lösa dina önskemål. Vill du ha mer information kontakta Steg för Steg på: Tel: 08-653 10 04 E-mail: stegforsteg[at]stegforsteg.nu

IFS Centrala Stockholm